Мастика для торта
Мастика для торта – цукрова паста для декорування кондитерських виробів. Завдяки високій пластичності легко приймає будь-яку форму, тому з неї створюють дивно красиві і складні прикраси. За допомогою цієї маси готують також фігурні торти, наприклад, у формі автомобіля, фотоапарата, тварини і т. д. Для мастики немає нічого неможливого, тому вміння з нею звертатися виводить кондитера на принципово новий рівень майстерності.
мастика Готова для торта – ключ до творчості
Приготування мастики забирає чимало сил і часу. При цьому ніхто не гарантує ідеальний результат. Саме тому готова цукрова мастика, купити яку пропонує наш онлайн-магазин, служить кращим рішенням для тих, хто хоче якомога швидше освоїти кондитерську ліплення. Нашу пасту часто замовляють професійні кондитери, у яких кожна хвилина на рахунку. Це допомагає їм скоротити виробничий процес, оскільки необхідність самостійно готувати пластичну масу відпадає.
мастика Готова для торта популярна і серед звичайних любителів, які займаються кондитерським декором в якості хобі. Основне гідність мастики в тому, що з неї можна виліпити витончені прикраси і реалістичні фігурки, зразок пластиліну або глини. При цьому елементи добре тримають форму і не приховують навіть у спеку. Процес створення фігурок досить трудомісткий, незалежно від того, яку мастику ви використовуєте – домашню або куповану. Виліпивши відповідні фігурки, необхідно почекати, поки вони застигнуть, а це може зайняти кілька годин. З цієї причини створенням декору займаються задовго до приготування торта.
Для полегшення процесу роботи наш магазин пропонує вам великий вибір різних форм і молдова, з допомогою яких можна виготовити всілякі фігурки різного ступеня складності. Досить викласти масу у виїмку і відправити у морозильну камеру для застигання. Трохи терпіння, і фігурка готова. Це набагато швидше, ніж ліпити її вручну, до того ж виходить набагато акуратніше. Мастика для ліплення незамінна для виготовлення цукрових квітів. Деякі кондитери досягають в цьому такого рівня майстерності, що їх квіти не відрізнити від живих.
Головні правила при роботі з мастикою:- контактувати з мастикою тільки сухими руками;
- надавати масі той чи інший колір краще з допомогою гелевих барвників, а от рідких фарб краще уникати, щоб не порушити консистенцію маси;
- товщина розкочування для обтягування повинна складати приблизно 4-5 мм;
- для розкачування у нашому магазині представлені спеціальні качалки;
- працювати з мастикою зручно на поверхні, присипаної цукровою пудрою;
- щоб маса не липла до столу або до качалку, можна обернути мастику плівкою;
- блиск готової мастиці додасть готовий гліттер або суміш горілка + мед у пропорції 1:1.
Мастика для покриття тортів
З солодкої маси можна виготовити не тільки фігурки, але і обтягнути цілий торт. Досить розкачати пласт товщиною приблизно 4 мм повністю вкрити їм десерт. Самостійно полотно рівно не ляже, тому необхідно розгладити його спеціальним праскою, який можна знайти в нашому магазині. Цукрова мастика для обтягування торта може мати красивий рельєф, для цього необхідно розкачати її скалками з тисненням, вийде гарний візерунок.
Якісна мастика для торта купити в Україні за доступною ціною – це до нас! Крім готової пластичної маси ми готові запропонувати різноманітні аксесуари для роботи з нею, щоб полегшити вашу роботу на кухні. Виникли питання до або після придбання товару? Звертайтеся до наших консультантів. Ми завжди готові допомогти ви виборі та експлуатації товарів, представлених в нашому магазині.





























