Продавець Інтернет-магазин для кондитерів розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3104 відгуків
Мейккейк
+380 (66) 309-94-44
+380 (96) 309-94-44
+380 (73) 554-80-80
Харчовий друк
Кошик

Фільтри

Кондитерська посипання

Кондитерська посипання (цукрова) – кондитерський драже, що застосовується для декорування солодких страв. Посипка цукрова має досить багато різновидів, кольорів і форм, причому всі вони їстівні і володіють приємним смаком.

Дрібні прикраси на основі цукру давно здобули заслужену популярність, оскільки дозволяють буквально за кілька секунд прикрасити будь-який десерт. Особливо часто така посипання використовується для прикраси пасхальних пасок. З її допомогою можна також оформити кейк-попси, пончики (донатси), капкейки і навіть напої, на яких зверху красується шапка зі збитих вершків.

Перевагою декору служить оригінальний вигляд, простота у використанні, широкий вибір дизайну і можливість замаскувати деякі огріхи, наприклад, злегка потекшую глазур. Досить невеликої кількості посипання, і ви отримаєте гарне, святкове блюдо, яке стане прикрасою будь-якого столу.

Дуже красиво виглядають перламутрові намистини – срібні, золоті, зелені, рожеві. Вони виглядають, як справжні намистинки і дуже незвично виглядають на тортах або тістечок. Але насправді навіть вони цілком їстівні. Взагалі, посипання може бути будь-якої форми і кольору, часом навіть дивно, наскільки багата фантазія дизайнерів.

З чого складається кондитерська посипання

Різні виробники використовують різні інгредієнти для виготовлення посипання для декору кондитерських виробів. Але в основі все одно буде цукор. Також до складу входить кукурудзяний крохмаль, рослинна олія, лецитин, декстроза, харчовий барвник, іноді смакові добавки, але часто просто ванілін.

Як працювати з кондитерської посипкою

  • Посипання будь різновиди ідеально лягає на незастиглим липкий шар.
  • Якщо прикрашати затверділу глазур, то декор відразу ж осиплеться. Також це стосується випічки вироби з посипкою. Декорування слід починати, коли виріб повністю охололо і ні в якому разі не випікати кондитерське прикраса, якщо цього не вимагає рецепт.
  • У гіршому випадку при високій температурі прикраси розтануть і зіпсують зовнішній вигляд.
  • Посипання можна клеїти не тільки на глазур, можна використовувати варення, джем, мед або звичайний цукровий сироп. Головне, щоб основа не була занадто рідкою, інакше фарби потечуть.

Завдяки яскравим кольорам і різних форм посипання допоможе прикрасити будь-який десерт, а щоб приготування декору не стало для вас енерговитратною роботою, придбайте вже готову посипання. Магазин «Мейк Кейк» приємно здивує вас низькими цінами і високою якістю продукції.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner