Шоколад
Шоколад – це класичний інгредієнт, який використовується в кондитерських виробах. В основі продукту присутній масло, какао терте какао і цукор. Від кондитерської глазурі відрізняється більш високим вмістом самого дорого компонента – масла какао. В глазурі цей елемент доповнюється або повністю замінюється більш дешевими еквівалентами, що відбивається на смаку і ароматі. Саме тому ціна шоколаду трохи вище.
- 210 ₴В наявностіorange-e4-u70
Купити кондитерський шоколад в Україні за вигідною ціною дуже просто: достатньо зробити замовлення в нашому магазині і оплатити доставку. Замовлення приїде у ваше місто в межах території України. Ми ретельно контролюємо якість товарів, що реалізуються нашим магазином, тому у продажу завжди свіжі вироби з ідеальним складом. Застосовувати шоколад можна в самих різних сферах кондитерського виробництва, в тому числі для прикраси тортів, поліпшення смаку десертів, виготовлення домашніх цукерок і т. д.
Натуральний шоколад за доступною ціною
Магазин «МейкКейк» пропонує купити шоколад в дропсах – невеликих твердих краплях, які легко можна розтопити або подрібнити. Дропси додають у тісто для випічки кексів, печива, мафінів. Їх же вносять в морозиво, використовують як посипання.
Якщо розтопити кругляш на водяній бані, вийде рідкий шоколад, яким можна полити тістечка або торт, або помістити у форми і заморозити для створення декоративних фігурок. Подібний напівфабрикат просто не може бути зайвим в арсеналі кондитера.
Дропси мають кілька нюансів у використанні:
- якщо ви хочете додати тверді пластинки в тісто, радимо охолодити їх і обваляти в борошні, щоб допомогти їх рівномірному розподілу в масі;
- біла глазур не підходить для тіста, її краще використовувати в кремі;
- розтоплений білий шоколад можна підфарбувати з допомогою харчового барвника; застиглі шоколадні фігурки також можна розфарбувати спеціальними фарбами.
Шоколад в кулінарії
Багато люблять шоколад за його вишуканий смак і можливість поєднуватися з найнесподіванішими продуктами. Це одночасно і самостійний десерт, чудова добавка до інших солодощів і смачний напій. Шоколад використовують, щоб приготувати глазур, виливок, начинку, крем, прикраси. Ви ні за що не прогадаєте, якщо прикрасьте торт шоколадною стружкою. А шоколадним соусом поливають не тільки солодощі, але і страви з м'яса.
Вершки, сир, роки, фрукти, горіхи – все це чудово поєднується з шоколадом. В Швейцарії шоколад з'єднують з сиром, а у Франції – з апельсинами, грибами і навіть гострим перцем чилі. В Японії можна спробувати шоколад з васабі, а в Бельгії – з помідорами і рибою. Опинившись в Америці, не відмовляйте собі в задоволенні спробувати солоний шоколад з шматочками бекону.
Ці дивовижні страви можна приготувати і вдома, варто лише замовити шоколад в нашому магазині. Ми пропонуємо різні сорти шоколаду, в тому числі білий шоколад, в якому відсутня какао-порошок. Виникли труднощі з вибором? Зателефонуйте за вказаними телефонами, і ми дамо вам професійну пораду.











