Продавець Інтернет-магазин для кондитерів розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3304 відгуків
Мейккейк
+380 (66) 309-94-44
+380 (96) 309-94-44
+380 (73) 554-80-80
Харчовий друк
Кошик

Фільтри

Діапазон цін, ₴
Наявність
Країна виробник
Смак
Упаковка
Виробник

Шоколад

Шоколад – це класичний інгредієнт, який використовується в кондитерських виробах. В основі продукту присутній масло, какао терте какао і цукор. Від кондитерської глазурі відрізняється більш високим вмістом самого дорого компонента – масла какао. В глазурі цей елемент доповнюється або повністю замінюється більш дешевими еквівалентами, що відбивається на смаку і ароматі. Саме тому ціна шоколаду трохи вище.

Купити кондитерський шоколад в Україні за вигідною ціною дуже просто: достатньо зробити замовлення в нашому магазині і оплатити доставку. Замовлення приїде у ваше місто в межах території України. Ми ретельно контролюємо якість товарів, що реалізуються нашим магазином, тому у продажу завжди свіжі вироби з ідеальним складом. Застосовувати шоколад можна в самих різних сферах кондитерського виробництва, в тому числі для прикраси тортів, поліпшення смаку десертів, виготовлення домашніх цукерок і т. д.

Натуральний шоколад за доступною ціною

Магазин «МейкКейк» пропонує купити шоколад в дропсах – невеликих твердих краплях, які легко можна розтопити або подрібнити. Дропси додають у тісто для випічки кексів, печива, мафінів. Їх же вносять в морозиво, використовують як посипання.

Якщо розтопити кругляш на водяній бані, вийде рідкий шоколад, яким можна полити тістечка або торт, або помістити у форми і заморозити для створення декоративних фігурок. Подібний напівфабрикат просто не може бути зайвим в арсеналі кондитера.

Дропси мають кілька нюансів у використанні:

  • якщо ви хочете додати тверді пластинки в тісто, радимо охолодити їх і обваляти в борошні, щоб допомогти їх рівномірному розподілу в масі;
  • біла глазур не підходить для тіста, її краще використовувати в кремі;
  • розтоплений білий шоколад можна підфарбувати з допомогою харчового барвника; застиглі шоколадні фігурки також можна розфарбувати спеціальними фарбами.

Шоколад в кулінарії

Багато люблять шоколад за його вишуканий смак і можливість поєднуватися з найнесподіванішими продуктами. Це одночасно і самостійний десерт, чудова добавка до інших солодощів і смачний напій. Шоколад використовують, щоб приготувати глазур, виливок, начинку, крем, прикраси. Ви ні за що не прогадаєте, якщо прикрасьте торт шоколадною стружкою. А шоколадним соусом поливають не тільки солодощі, але і страви з м'яса.

Вершки, сир, роки, фрукти, горіхи – все це чудово поєднується з шоколадом. В Швейцарії шоколад з'єднують з сиром, а у Франції – з апельсинами, грибами і навіть гострим перцем чилі. В Японії можна спробувати шоколад з васабі, а в Бельгії – з помідорами і рибою. Опинившись в Америці, не відмовляйте собі в задоволенні спробувати солоний шоколад з шматочками бекону.

Ці дивовижні страви можна приготувати і вдома, варто лише замовити шоколад в нашому магазині. Ми пропонуємо різні сорти шоколаду, в тому числі білий шоколад, в якому відсутня какао-порошок. Виникли труднощі з вибором? Зателефонуйте за вказаними телефонами, і ми дамо вам професійну пораду.