Продавець Інтернет-магазин для кондитерів розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3304 відгуків
Мейккейк
+380 (66) 309-94-44
+380 (96) 309-94-44
+380 (73) 554-80-80
Харчовий друк
Кошик

Фільтри

Діапазон цін, ₴
Наявність
Країна виробник
Виробник

Марципан

Марципан – пластична маса, приготовлена з подрібненого мигдалю і цукру (цукрового сиропу). Цей древній десерт став дуже популярним матеріалом для приготування і прикраси кондитерських виробів. У чистому вигляді використовується рідко. Продукт має аристократичною вишуканістю, тонким смаком і асоціюється з престижем. Вишукані солодощі на основі марципана служать традиційним подарунком на різдвяні свята в Європі.

Ніякі інші горіхи, крім мигдалю, для виготовлення марципана не підходять, оскільки в них не міститься масел, роблять масу пластичною. До того ж мигдаль володіє вишуканим смаком, за який і полюбилося це чудове ласощі. Рецепт суміші передбачає використання солодкого й гіркого мигдалю, однак останній може бути замінений мигдальним лікером.

Витончений смак, вишуканий аромат

Марципанова маса хороша сама по собі, тим не менш, виробники часто прагнуть удосконалити смак за допомогою додаткових компонентів: лікерів, апельсинової цедри, ароматизаторів, какао і т. д. Це допомагає змінити смаковий відтінок, зробивши його більш складним і вишуканим.

Наш магазин пропонує купити марципан для обтягування тортів і моделювання. Швидка доставка та доступна ціна робить нашу пропозицію вигідним. Свіжий якісний продукт допоможе прикрасити десерти і приготувати вишуканий торт. Мигдально-цукрова маса може бути забарвлена в будь-які кольори за допомогою барвників. Їх можна замішувати як до складу, так і наносити зверху на готові фігурки з допомогою пензлика.

Як варіант, марципан можна покрити шоколадною глазур'ю, проте одним з достоїнств продукту служить можливість залишити його в первозданному вигляді, не спотворюючи смак горіхової суміші.

Ніж марципан відрізняється від мастики?

У наш магазин марципан поставляється самими надійними виробниками, якість продукції яких ми повністю впевнені. стає підвищеним об'єктом уваги кондитерів, оскільки це вишукане ласощі робить страви по-справжньому королівськими. Як же працювати з марципаном? Насправді, цей продукт в роботі подібний мастиці, хоча і не такий еластичний. А от користі в ньому набагато більше.

Горіхова маса чудово тримає форму, проте не дозволить виліпити занадто складні фігурки, які можна виготовити з мастики. Тим не менш, декор з марципана вважається одним з найбільш вишуканих варіантів прикрас. Багато бачили, наскільки смачними і красивими виходять фрукти з марципана. Суміш добре тримає форму без внесення додаткових клеючих матеріалів. Але головне достоїнство цього матеріалу – ніжний мигдальний смак і висока доза вітаміну Е, який бореться з втомою і старінням організму. У давнину марципан приймали від головного болю.

Різниця між мастикою і марципаном:

  • марципан використовується в якості начинки для приготування печива, лікерів, а мастика служить лише в якості декоративного елемента;

  • мастикою легше обтягнути торт, оскільки вона еластичною і не рветься;

  • з мастики легше ліпити фігурки;

  • мигдальний маса корисніше, ніж будь-який різновид мастики;

  • существует множество вариаций приготовления мастики, тогда как марципан готовится лишь двумя способами (холодным и горячим), но при этом так же состоит из сахара и миндаля.

Марципан, как правило, укладывается под мастику, чтобы сделать поверхность более ровной. Покупать готовую сахарно-миндальную массу намного выгоднее, чем готовить ее самостоятельно, поскольку домашнее производство связано с большими затратами времени и финансов. У нас вы всегда найдете качественный, свежий и доступный по цене марципан.