Вершки, молоко рослинне
- 165 ₴Немає в наявностіsliv-natur-36-500+380 (66) 309-94-44
- +380 (96) 309-94-44
- +380 (73) 554-80-80Харчовий друк
Цей кондитерський інгредієнт має низку переваг перед аналогічним продуктом тваринного походження, тому кулінари в усьому світі воліють використовувати саме його. Відсоткове співвідношення жиру до рідини в кондитерських вершках таке саме, як і у звичайних, але з тією лише різницею, що молочний жир замінений рослинним.
Переваги рослинних вершків:
- висока економність, оскільки об'єм суміші збільшується у разі збивання в кілька разів;
- приємний смак і аромат, який не губиться в кондитерських виробах;
- прекрасно зберігається форма;
- понад тривалий термін реалізації, ніж у звичайних вершків;
- легкість у приготуванні — вершки збиваються за кілька хвилин у пишну густу масу, оскільки під час збивання набирають повітря, причому збивати можна повторно;
- різнобічне використання — начинка, декор, прошарок, шапка для напоїв;
- додавання до крему дає змогу створити високий кремовий шар у торті, як із картинкою. За допомогою кондитерських вершків виходить дуже гарна та пишна шапка для пирога або торта.
- можна також прикрасити десерт ефектними піками, використовуючи кондитерський мішок.
Склад кондитерських вершків
До складу входять тільки якісні компоненти, тому ви можете не турбуватися й про безпеку продукту. Серед компонентів може бути бавовняна, соєва або кокосова олія, емульгатор, натуральний барвник, а також цукор.
Як використовувати рослинні вершки
Є кілька хитростей збивання кондитерських вершків. По-перше, їх потрібно попередньо охолодити упродовж 12 годин. Під час збивання їх можна відправити в морозилку на п'ять хвилин. Рекомендуємо також охолоджувати віночок для збивання й сам посуд, оскільки чим краще охолоджені вершки, тим пишніша маса у вас у підсумку вийде.
Не треба наливати занадто багато вершків у чашу — досить, щоб рідина була на рівні половини довжини віночка. Спочатку збивайте упродовж двох хвилин на середній швидкості, потім чотири хвилини збивайте на максимальній, поки не отримаєте пишну масу. Якщо збираєтеся використовувати кондитерський мішок, перемішайте масу вручну.
Купити кондитерські вершки можна в нашому магазині з доставкою на всій території України. У нас завжди свіжий товар високої якості, а також прийнятні ціни.