Кандурин
Кандурин – засіб для додання перламутрового блиску кондитерським виробам. Застосовується для оформлення поверхні або повного фарбування продукту. Засіб належить до розряду харчових барвників і може використовуватися для фарбування мастики, марципану, шоколаду, желе, напоїв і т. д. Наявність у складі натурального силікату робить пігмент повністю нешкідливим при повній відсутності запаху.
- 62 ₴Немає в наявності08465-003+380 (66) 309-94-44
- +380 (96) 309-94-44
Колір і розмір блискіток може бути різним, завдяки чому ви обов'язково підберете те, що відповідає поставленим цілям. Кандурин надає десертів особливий шик, тому не відмовляйте собі в задоволенні створити солодкий шедевр за допомогою інгредієнтів, запропонованих в нашому магазині.
Кандурин – ефектний блиск різних відтінків
Будь десерт стане блискучим і незабутнім, якщо використовувати для його прикраси блискітки. Створити золотий або срібний торт, або ж окремі елементи декору, дуже просто – потрібно всього лише купити кандурин. Кольори можуть бути будь-якими, в чому ви переконаєтеся, вивчивши наш каталог. Наноситься поверх мастики, глазурі, марципану, шоколаду, а також замішується в прозорі маси, наприклад, желе, цукровий сироп, напої. Уявіть, як здивуються ваші гості, коли ви подасте їм блискучий желейний десерт або перловий напій.
Блискучий барвник належить до нового типу кольорового пігменту з унікальною структурою і оригінальним зовнішнім виглядом. Барвник стійкий до заморожування та нагрівання, що не боїться луги і кислоти. Продукт не викликає алергію та легко відмивається з рук, а також посуду, в якій проходив попередню підготовку. Поєднується з будь-якими іншими барвниками для одержання нових відтінків. Як було сказано вище, використовувати кандурин можна в якості кольорового наповнювача або покриття, що наноситься зверху.
Способи нанесення кандурина:
-
сухої – занурте кисть у фарбу і струсіть блискітки на поверхню, при необхідності блискітки можна розподілити тієї ж пензликом;
-
рідкий – з'єднайте невелику кількість кандурина з декількома краплями горілки і нанесіть на поверхню виробу (метод підходить для тонкої роботи, де потрібно оформити дрібні деталі);
-
гелевий – змішайте блиск з гелем та отримайте приголомшливо красивий блискучий ефект.
З допомогою кандурина можна створювати дивно складні, хитромудрі елементи, які стануть візитною карткою ваших кондитерських виробів. Блискітки будуть надійно закріплені на десерт, не обсипаючи і не зіб'ються в купу. І, найголовніше, працювати з таким барвником дуже просто – впорається навіть новачок.