Продавець Інтернет-магазин для кондитерів розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2235 відгуків
Мейккейк
+380 (66) 309-94-44
+380 (96) 309-94-44
Кошик

Суха закваска Левісо Мадре (Levito Madre) від Вікторії Симоненко 250 мл

300 ₴

+380 (66) 309-94-44
  • +380 (96) 309-94-44
Суха закваска Левісо Мадре (Levito Madre) від Вікторії Симоненко 250 мл
В наявностіСуха закваска Левісо Мадре (Levito Madre) від Вікторії Симоненко 250 мл
300 ₴
+380 (66) 309-94-44
  • +380 (96) 309-94-44
  • В наявності
  • Код: 204590
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Суха закваска Левісо Мадре (Levito Madre) від Вікторії Симоненко 250 мл — це 100% органічний продукт, авторська закваска від Victoria Symonenko —  vikitoriya (https://www.instagram.com/vikitoriya/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D#);  Вікторія Симоненко https://www.facebook.com/profile.php?id=100013685053881

Сильна густа закваска 50% вологості, яка підходить для випікання пшеничного, пшенично-ржаного, цільнозернового хліба та особливо для здоби. 

У заквасці Левісо Мадре утворюється унікальна мікрофлора, здатна творити диво з тістом. Під час виведення розчину використовували виноград, італійське борошно Манітоба та воду. Живить така закваска за кімнатної температури або в холодильнику. Якщо Ви правильно доглядатимете за Вашою закваською — вона буде жити роками та приносити гарний хліб і неймовірну здобу.

Відновлення сухої перетертої з борошном розчину:

1-й етап: 20 г сухої розчини розвести в 45 г води. Залишити на добу. Через 24 години добре перемішати закваску та додати 90 г пшеничного борошна найвищого ґатунку. Замісити щільну кулю та зробити хрещатий надріз. Залишити на 24 години за кімнатної температури.

2-й етап: 40 глизни + 40 г води + 80 г борошна. Замісити, зробити надріз, залишити на добу.

3-й етап: 30 глизни + 30 г води + 60 г борошна. Замісити, зробити надріз і залишити на добу.

Надалі рекомендується годувати Вашу закваску двічі на добу (ранок і ввечері). І якщо закваска добре відновилася — можна використовувати для хліба або здоби.

ВАЖЛИВО!!! Кожній заквасці потрібен різний час. У когось за 3 дні вже буде цвіти, а комусь, можливо, знадобиться більше часу. Все залежить від води, борошна, температури. Вона жива, їй потрібен час, щоб звикнути до Вас. Не поспішайте, годуєте, чекайте. І вона обов'язково піднесе Вам  радість і гарний смачний хліб.

Що робити з залишками розчину після годування: зберіть залишки в контейнер і поставте в холодильник. Є багато рецептів, що можна приготувати на залишках закваски.

Країна-виробник: Україна (Одеса).

Об'єм: 250 мл (120 г). Упаковка може відрізнятись від фото (можливе фасування в крафт-пакет або в скляну баночку).

Основні
ВиробникSosa Ingredients
Країна виробникІспанія
Вага25 г
  • Ціна: 300 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner