
Кондитерський термометр дистанційний (пірометр)
480 ₴
- +380 (96) 309-94-44
- +380 (73) 554-80-80Харчовий друк
- В наявності
- Код: mm-751
Кондитерський термометр дистанційний (пірометр) застосовується для безконтактного вимірювання температури харчових продуктів та інгредієнтів у процесі виготовлення кондитерських виробів.
Діапазон температур: від -50 до +400 °C (похибка вимірювання: від 0 °C до 380 °C — (±1,5 °C або ±1,5% від показань) / від -50 °C до 0 °C — (±3 °C))
Ціна поділки: 0.1 С.
Вбудована лазерна указка.
Підсвітка РК-екрана.
Автоматичне вимкнення живлення.
Функція утримування результатів вимірювання на дисплеї.
Фіксований коефіцієнт випромінювальної здатності: 0.95.
Збереження виміряних даних.
Довжина хвилі: 8-| 14 мкм.
Час відгуку: 500 мс.
Розміри: 15.8х8.5х3.5 см.
Живлення приладу здійснюється від двох батарей: 1.5 В (ААА) (Винахід батарейок уточнюйте в менеджера)
Країна-виробник: Китай
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Пірометр |
Принцип дії | Інфрачервоний |
Тип візуалізації | Графічний |
Одиниця виміру | °С/°F |
- Ціна: 480 ₴