Продавець Інтернет-магазин для кондитерів розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3310 відгуків
Мейккейк
+380 (66) 309-94-44
+380 (96) 309-94-44
+380 (73) 554-80-80
Харчовий друк
Кошик

Фільтри

Діапазон цін, ₴
Наявність
Країна виробник
Упаковка

Розпушувачі

Кондитерський розпушувач для тіста – це харчова добавка, яка надає пишність і пористість тесту. Завдяки пекарського порошку бульбашки повітря рівномірно розподіляються по кондитерської маси, завдяки чому готовий бісквіт отримує свою пишність. Розпушувач кондитерський часто намагаються замінити содою, гашеного оцтом, однак тут є певні нюанси.

Щоб самостійно приготувати розпушувач кондитерський, необхідно забезпечити кисле середовище, припустимо, внести оцет або лимонну кислоту. В результаті хімічної реакції виділяється підвищена кількість вуглекислого газу. Так тісто краще піднімається, випічка буде високою і пористої. Без кислоти реакція все одно відбудеться, але тільки більш слабка, тому результат може не вийти. Дуже важливо не переборщити з содою, бо як десерт отримає неприємний присмак, а тісто буде сіруватим. Щоб уникнути подібної помилки, досить використовувати спеціальний розпушувач для тіста. Помилитися з дозуванням неможливо, оскільки інструкція вказана на упаковці. Головне, не расстаивать бісквітне тісто, в яке внесено добавка – треба відразу випікати, інакше необхідні процеси просто зійдуть на «немає».

Ефективність розпушувачів забезпечується за рахунок хімічних процесів, які відбуваються строго в певний час, чого важко добитися в домашніх умовах. З допомогою пекарського порошку можна замінити біологічні розпушувачі, наприклад, дріжджі в хлібі. Для веганскої кухні це особливо важливо, оскільки використання дріжджів неприпустимо у випічці, яку їдять вегетаріанці. Склад кондитерського розпушувача

Пакетований розпушувач для торта, який можна купити в магазині включає в свій склад харчову соду, крохмаль, стабілізатор, регулятор кислотності, а також пшеничне борошно. Також в якості інгредієнта може додаватися шафран, який надає тісту красивий золотистий відтінок, різні ароматизатори. Останнє може порушити первісний задум кулінарної страви, тому такі добавки іноді заважають.

Як використовувати кондитерський розпушувач

Количество пекарского порошка обычно указано в рецепте. Другой вопрос, как вносить его, чтобы все химические реакции произошли в необходимое время. В противном случае, нужного эффекта добиться не удастся. В жидкое тесто разрыхлитель вносится в самом конце, перед отправкой в печь. А если речь идет о плотном тесте, то добавлять ингредиент следует прямо в муку, после чего тщательно перемешать. Купить качественный кондитерский разрыхлитель вы сможете в нашем магазине в любое удобное для вас время с доставкой по Украине.