Продавець Інтернет-магазин для кондитерів розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3304 відгуків
Мейккейк
+380 (66) 309-94-44
+380 (96) 309-94-44
+380 (73) 554-80-80
Харчовий друк
Кошик

Фільтри

Діапазон цін, ₴
Наявність
Країна виробник
Виробник

Глюкозний сироп

Глюкозний сироп – натуральний замінник цукру, схожий на рідкий прозорий мед і дуже приємний на смак. Це важливий кондитерський інгредієнт, який часто використовується у випічці. Сироп має м'якою, приємною солодкістю, тому не залишає неприємного присмаку, яке нерідко залишається при вживанні цукру. До того ж він допомагає поліпшити якість продукту.

Гідності глюкозного сиропу:

  • знижує температуру замерзання продукту;
  • надають продуктам м'яку солодкість;
  • виступає в якості натурального консерванту;
  • запобігає висиханню і утворення сухої скоринки на поверхні таких продуктів, як зефір, мармелад, пастила і т. д.;
  • запобігає кристалізації в продуктах;
  • утримує вологу в продукті.

Глюкозний сироп розчиняється у воді, а температура плавлення становить 60°С. З допомогою правильного температурного режиму можна регулювати в'язкість і плинність продукту. Досить просто підігріти сироп, але не вище 90°С, інакше інгредієнт буде зіпсований.

Глюкоза — біологічне паливо, яке підтримує всі процеси в організмі. Вона забезпечує нормальну роботу організму, коли тіло зазнає фізичні навантаження. Також компонент корисний для серця і роботи мозку. Тому, додаючи в свої десерти наш сироп, ви зробите страви більш корисними.

Складу кондитерської глюкози

Сироп виробляється з кукурудзи, картопляного крохмалю або пшениці. Для його отримання здійснюється кислотне оцукрювання сировини під тиском і високою температурою. Як і будь-цукор промислового виробництва, не рекомендований людям, що страждають цукровим діабетом. У 100 г сиропу приблизно 400 ккал.

Як працювати з глюкозным сиропом

З допомогою глюкозного сиропу можна приготувати ту саму дзеркальну глазур, яка кілька років тому буквально підірвала інтернет. На одну порцію глазурі для заливки для торта знадобиться приблизно 150 г сиропу. Таку ж кількість інгредієнта знадобиться для приготування желатинової мастики (на 1 кг цукрової пудри).

В тісто кондитерську глюкозу додають у співвідношенні 2-4% до маси борошна, в цьому випадку вдається запобігти висиханню випічки. В кондитерське тісто сироп додається в кількості 8%, завдяки чому знижується кристалізація цукру.

Перед роботою рекомендуємо трохи підігріти сироп, щоб поліпшити його плинність і м'якість. Головне-не перегріти, інакше складу просто висохне.

Магазин «МейкКейк» пропонує купити свіжий і якісний глюкозний сироп, який стане вашим вірним помічником при створенні кондитерських шедеврів!