Цукрова пудра
Цукрова пудра – це цукор, подрібнений в пил. Здавалося б, невигадливий інгредієнт, проте в приготуванні деяких страв він просто незамінний. Без пудри не приготувати айсинг, цукрову глазур або мастику. Її додають при збиванні вершків, яєць і яєчних білків. А як апетитно виглядають десерти, посипати подрібненим цукром! Якщо солодкі ласощі готуються на вашій кухні регулярно, має сенс купити цукрову пудру в Україні з швидкою доставкою та за вигідною ціною. Так у вас завжди буде запас важливого інгредієнта для великих і маленьких кулінарних шедеврів.
Наша пудра не злежується і не утворює грудочки за умови, що кулінар стежить за тим, щоб всередину упаковки не потрапила вода. У нашому каталозі тільки натуральні інгредієнти, тому ви можете бути впевнені в безпеці продуктів, представлених на наших вітринах. Якщо ж ви хочете самостійно приготувати цукрову пудру, можна скористатися звичайною кавомолкою. При її відсутності виручить ступка або блендер, однак кавомолка подрібнює цукор найкраще.
Готова цукрова пудра завжди під рукою
Приготування пудри в домашніх умовах має ряд труднощів і недоліків. Щоб подрібнити цукор в кавомолки, прилад слід ретельно очистити від залишків кави. У свою чергу, коли ви зберетеся готувати каву, вам доведеться знову очищати чашу, але вже від солодкої пилюки. Правда, якщо ви любите солодкий напій, робити це не обов'язково. Готова цукрова пудра, купити яку пропонує наш магазин має дуже дрібний помел. Вона завжди у вас під рукою і не вимагає зайвих маніпуляцій для її приготування.
Для виробництва пудри використовується виключно якісне сировину, тому неприємні сюрпризи під час приготування страв виключені. Зберігайте відкриту упаковку в сухому прохолодному темному місці, і продукт довго буде залишатися таким, ніби його тільки що приготували.
Як правильно використовувати цукрову пудру:
- перед використанням просійте продукт через дрібне сито;
- відміряти потрібну кількість слід після того, як пудра була просіяна;
посипати випічку слід після того, як вона повністю охолола; - використовуйте для посипання маленьке сито, за допомогою ложки добитися красивого, легкого і рівномірного шару не вдасться;
- на гарячих виробах пудра розплавиться;
- вологі страви посипаються безпосередньо перед подачею.
Якщо у вас немає ситечка, насипте пудру в склянку, накрийте його фольгою і закріпіть чим-небудь, наприклад, гумкою. З допомогою голки зробіть отвори в фользі – вийшло щось схоже на сільничку. Тепер можна легко прикрасити десерт!



