Гліцерин
Гліцерин – одна з найбільш популярних добавок у харчовій промисловості. Зовні має вигляд прозорої рідини, яка добре змішується з водою. Речовина допомагає поліпшити якість кінцевих продуктів, уповільнює очерственіе хлібобулочних виробів, не дає утворюватися білому нальоту на шоколаді, зберігає м'яку структуру цукерок і підсилює їх солодкість. Такий важливий компонент, як гліцерин, купити можна в нашому онлайн-магазині за вигідною ціною.
Особливості харчового гліцерину
Технічний, аптечний, спеціальний та харчової гліцерин мають принципова відмінність, тому лише останній придатний для кулінарії та приготування косметичних засобів. Харчову добавку отримують тільки з натуральної сировини (жиру і масла). Саме це і є ключовою відмінністю харчового варіанти від всіх інших. Речовина повністю нешкідлива, проте його здатність дуже швидко виводити рідину з організму змушує обмежити його споживання людям з хворобами нирок і серця.
Добавка абсолютно безпечна, оскільки гліцерин синтезується організмом людини. Нетоксична речовина, а в обмежених дозах навіть корисно для шкіри, стінок внутрішніх органів, слизових оболонок. Харчової гліцерин активно застосовується у виготовленні домашнього мила та косметики, тому у нас його купують не тільки кондитери. Компонент можна знайти на етикетці продукту під маркуванням Е422.
Застосування гліцерину:
-
виготовлення жувальних гумок;
-
виробництво цукерково-шоколадної продукції;
-
випічка (хлібобулочні вироби повільніше черствіють, стають більш ніжними і м'якими);
-
виробництво безалкогольної продукції;
-
виготовлення макаронів.
Гліцерин допомагає збільшити термін зберігання продукції. Розчином цієї речовини обробляється також кава і чай, завдяки чому напої набувають специфічний, більш насичений купаж. Тютюнова індустрія також не обходиться без гліцерину. Тому, якщо ви думаєте, варто використовувати цю добавку у ваших кондитерських виробах, то смію вас запевнити, що ви і так щодня споживаєте цей харчовий стабілізатор в повсякденному житті.
Якісний гліцерин харчової купити в Україні зручно в нашому магазині. Доступна ціна та швидка доставка продукту робить співробітництво з нами буде приємним і вигідним. Цей компонент часто зустрічається в рецептах тортів, а також активно використовується для виготовлення мастики і гнучкого айсинга. Стабілізатор дозволяє фонданту зберігати м'якість і пластичність, працювати з ним набагато приємніше.
Властивості добавки:
-
зменшення липкості карамелі;
-
зниження налипання крохмалю;
-
додання м'якості цукерок і шоколаду;
-
забезпечення рівномірної структури тесту;
-
створення однорідної маси для виробництва морозива.
Гліцерин – незамінний компонент на кухні професійного кондитера і звичайної господині. Продукт допоможе вашим стравам стати ще краще і смачніше, а також спростить процес роботи з харчовими масами зразок тесту або мастики.

