Продавець Інтернет-магазин для кондитерів розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3304 відгуків
Мейккейк
+380 (66) 309-94-44
+380 (96) 309-94-44
+380 (73) 554-80-80
Харчовий друк
Кошик

Фільтри

Діапазон цін, ₴
Вага, г
Наявність
Країна виробник
Упаковка

Гліцерин

Гліцерин – одна з найбільш популярних добавок у харчовій промисловості. Зовні має вигляд прозорої рідини, яка добре змішується з водою. Речовина допомагає поліпшити якість кінцевих продуктів, уповільнює очерственіе хлібобулочних виробів, не дає утворюватися білому нальоту на шоколаді, зберігає м'яку структуру цукерок і підсилює їх солодкість. Такий важливий компонент, як гліцерин, купити можна в нашому онлайн-магазині за вигідною ціною.

Особливості харчового гліцерину

Технічний, аптечний, спеціальний та харчової гліцерин мають принципова відмінність, тому лише останній придатний для кулінарії та приготування косметичних засобів. Харчову добавку отримують тільки з натуральної сировини (жиру і масла). Саме це і є ключовою відмінністю харчового варіанти від всіх інших. Речовина повністю нешкідлива, проте його здатність дуже швидко виводити рідину з організму змушує обмежити його споживання людям з хворобами нирок і серця.

Добавка абсолютно безпечна, оскільки гліцерин синтезується організмом людини. Нетоксична речовина, а в обмежених дозах навіть корисно для шкіри, стінок внутрішніх органів, слизових оболонок. Харчової гліцерин активно застосовується у виготовленні домашнього мила та косметики, тому у нас його купують не тільки кондитери. Компонент можна знайти на етикетці продукту під маркуванням Е422.

Застосування гліцерину:

  • виготовлення жувальних гумок;

  • виробництво цукерково-шоколадної продукції;

  • випічка (хлібобулочні вироби повільніше черствіють, стають більш ніжними і м'якими);

  • виробництво безалкогольної продукції;

  • виготовлення макаронів.

Гліцерин допомагає збільшити термін зберігання продукції. Розчином цієї речовини обробляється також кава і чай, завдяки чому напої набувають специфічний, більш насичений купаж. Тютюнова індустрія також не обходиться без гліцерину. Тому, якщо ви думаєте, варто використовувати цю добавку у ваших кондитерських виробах, то смію вас запевнити, що ви і так щодня споживаєте цей харчовий стабілізатор в повсякденному житті.

Якісний гліцерин харчової купити в Україні зручно в нашому магазині. Доступна ціна та швидка доставка продукту робить співробітництво з нами буде приємним і вигідним. Цей компонент часто зустрічається в рецептах тортів, а також активно використовується для виготовлення мастики і гнучкого айсинга. Стабілізатор дозволяє фонданту зберігати м'якість і пластичність, працювати з ним набагато приємніше.

Властивості добавки:

  • зменшення липкості карамелі;

  • зниження налипання крохмалю;

  • додання м'якості цукерок і шоколаду;

  • забезпечення рівномірної структури тесту;

  • створення однорідної маси для виробництва морозива.

Гліцерин – незамінний компонент на кухні професійного кондитера і звичайної господині. Продукт допоможе вашим стравам стати ще краще і смачніше, а також спростить процес роботи з харчовими масами зразок тесту або мастики.