Продавець Інтернет-магазин для кондитерів розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2176 відгуків
Мейккейк
+380 (66) 309-94-44
+380 (96) 309-94-44
Кошик

Солод Malto Tostato essiccato con lievito Ruggeri 250 г

170 

Мінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн

+380 (66) 309-94-44
  • +380 (96) 309-94-44
Солод Malto Tostato essiccato con lievito Ruggeri 250 г
В наявностіСолод Malto Tostato essiccato con lievito Ruggeri 250 г
170 
+380 (66) 309-94-44
  • +380 (96) 309-94-44
  • В наявності
  • Код: 70041
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Солодка Malto Tostato essiccato con lievito Ruggeri 250 г — це суха активна солод від італійського виробника Ruggeri для випікання хліба,  фокаччі та піци.

Ідеально підходить для приготування хлібобулочних виробів із використанням солоду та сухих пивних дріжджів.

Склад: борошно з м'якої пшениці типу "0", борошно пшеничне солодове 30%, пивні дріжджі 12,5%, глютен пшеничний, солод ячмінний смажений 6,7%. Може містити молоко, яйця, сою, насіння кунжуту, люпин, гірчицю та злаки, що містять глютен.

Завдяки вмісту всередині дріжджів надає тісту розпушливості та стійкості. Збільшує об'єм випічки, як під час закваскання, так і під час приготування. Особливі сорти солоду надають характерний інтенсивний колір лісового горіха та виділяють підсмажений аромат.

Спосіб застосування: додати 10% від загальної кількості борошна, зазначеного в рецепті, й дати піднятися впродовж 2 годин за кімнатної температури.

Наприклад, додати 50 г смаженого солоду до 500 г борошна та дотримуватися інструкцій рецепта.

Для тривалої розчини доцільно зменшити дозування підсмаженого солоду до 5% і помістити тісто в холодильник.

Рецепт хліба:

Інгредієнти:

— 500 г борошна сорту «0»

- 50 г сухого смаженого солоду з дріжджами (10%)

- 10 г соли

— 300 мл води.

Приготування:

У мисці змішати всі інгредієнти впродовж приблизно 10 хвилин, поки не вийде однорідна суміш. Залишити тісто відпочити на 10 хвилин, накривши тканиною, і сформувати виріб (хліб, батон). Залишити сформоване  виріб відпочити на 150-180 хвилин на листі, застеленому пергаментом, у вимкненому духовці. Розігріти духовку до 220 °C і випікати 20-25 хвилин.

Країна-виробник: Італія (Ruggeri). 

Вага: 250 г.

Срок годности: 12 мес. Зберігати в прохолодному, сухому місці за температури не вище 20 °C.

Основні
Країна виробникУкраїна
Вага250 г
Складмука из мягкой пшеницы типа "0", мука пшеничная солодовая 30%, пивные дрожжи 12,5%, глютен пшеничный, солод ячменный жареный 6,7%. Может содержать молоко, яйца, сою, семена кунжута, люпин, горчицу и злаки, содержащие глютен.
  • Ціна: 170 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner